nationale applausdag

Edegem, 2 juni 2023. UZA-medewerkers die deze ochtend met de fiets aankwamen, werden verrast door een feestcomité. Ook CEO Marc Peeters was erbij om de fietsers te feliciteren. "Op deze Nationale Applausdag willen we onze medewerkers nog eens extra aanmoedigen om met de fiets te komen", klinkt het.

Van 6u tot 9u 's morgens stonden het bijna volledige HR-team van het UZA en enkele directieleden paraat aan de ingang om fietsende collega's te feliciteren, in kader van de Nationale Applausdag. "In plaats van een applaus kozen we ervoor om een klein feestje te bouwen met muziek en cheerleading. We stonden er al extra vroeg zodat we ook onze collega's die een vroege shift hebben, konden feliciteren", vertelt Laurine Van Beirendonck, HR-medewerker. "Zo willen we onze medewerkers nog eens extra aanmoedigen om met de fiets te komen."

Alle fietsers kregen ook een leuke attentie, namelijk een plaatje om aan de fiets te hangen.

Het UZA maakt van beweging en sport een prioriteit. Medewerkers die met de fiets komen, krijgen naast een jaarlijks feestcomité ook heel wat voordelen, zoals een herstelservice, lockers, fietskledij en een vergoeding.

Aangemaakt op
Laatste update op