Geholpen

Blij met onze mirakelkindjes

oktober 2018

Toen Steven (43) op zijn 23ste kanker kreeg en preventief zaadcellen liet invriezen, dacht hij nog lang niet aan een gezin. Maar vandaag zijn Nathalie (41) en hij maar wat blij met hun drie zonen.

Lees meer...

Geplaatst onder oncologie, fertiliteit, urologische kanker, oncologie algemeen

Eindelijk juiste medicatie voor mijn sesamallergie

Juli 2018

André (61) was jarenlang bang om iets verkeerds te eten. 'Ik wist dat ik allergisch was voor sesamzaad, maar pas vorig jaar in het UZA kreeg ik een volledige diagnose én de juiste medicatie. Een hele opluchting.'

Lees meer...

Geplaatst onder allergie

Operatie aan gespleten lip al gepland voor de geboorte

April 2018

Dat hij geboren werd met een gespleten lip, kan je aan het lachende gezichtje van de kleine Jules nauwelijks nog zien. ‘Dr. Nadjmi heeft Jules niet alleen geopereerd, maar heeft ons de hele tijd ook geweldig goed begeleid’, vertelt mama Heleen.

Lees meer...

Geplaatst onder pediatrie, plastische chirurgie, pediatrie algemeen, kinderchirurgie, mond-kaak-en-aangezichtschirurgie, mka

'Na tien jaar vonden we onze dr. House'

oktober 2017

Al sinds zijn geboorte kampte Timon (13) met een erg wankele gezondheid. Tot een nierspecialist twee jaar geleden alsnog de juiste diagnose stelde. Sinds zijn operatie is hij een andere jongen.

Lees meer...

Geplaatst onder urologie, stofwisselingziekten

Niet in een glazen kastje

Juli 2017

Stan (3) heeft mucoviscidose en wordt behandeld in het UZA. 'Sinds de diagnose is ons leven sterk veranderd. Maar we steken hem niet in een glazen kastje', zegt mama Vicky.

Lees meer...

Geplaatst onder pediatrie, pneumologie, pneumologie kinderen, mucoviscidose kinderen