Pijncentrum helemaal vernieuwd

Het multidisciplinair pijncentrum huist sinds oktober 2017 op een nieuwe locatie, en dat biedt vele voordelen.

Het team van het multidisciplinair pijncentrum bestaat uit zes anesthesisten, een psychiater, drie psychologen, negen verpleegkundigen en drie secretariaatsmedewerkers. Medisch coördinator is prof. dr. Guy Hans, medisch directeur van het UZA.
 
Voor wie? Patiënten met acute of chronische pijn, na doorverwijzing door de huisarts of de behandelende specialist. De duur van een behandeling varieert van een eenmalige raadpleging tot jarenlange behandeling en opvolging.
 
Met wie? Het pijncentrum werkt heel intensief samen met diverse andere diensten, waaronder fysische geneeskunde, orthopedie, neurochirurgie en neurologie, en met de huisartsen.

Waar? Het multidisciplinair pijncentrum huist sinds oktober 2017 op een nieuwe locatie, op de vijfde verdieping van het hospitalisatieblok (route 84). De nieuwe afdeling biedt vele voordelen:

 Info: multidisciplinair pijncentrum UZA, T 03 821 35 86

magUZA, informatiemagazine van het Universitair Ziekenhuis Anwerpen, Wilrijkstraat 10, 2650 Edegem, juli 2008
Alle teksten en foto's op deze website mogen op geen enkele wijze worden overgenomen of verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Bij reproductie van of verwijzing naar een tekst op deze website, dient steeds de bron vermeld te worden.